CRM-järjestelmät vertailussa 2023

CRM-järjestelmä voi olla joko räätälöity omalle yritykselle tehty ohjelmisto, jolloin se on erittäin kallis rakentaa ja kallista ylläpitää tai se voi olla pilvipohjainen SaaS, jolloin yritys saa käyttöönsä kuukausimaksulla toimivan räätälöidyn CRM-ohjelmiston.

Tutkimme ja analysoimme yli 50 erilaista CRM-järjestelmää ja listasimme TOP-5.

Markus Siltala
Markus Siltala
Päivitetty: 10.3.2023
Tästä syystä voit luottaa meihin
Crmjärjestelmä.comissa teemme töitä sen eteen, jotta sinä saat aina ajankohtaista ja luotettavaa tietoa sivuiltamme. Tarkistamme jatkuvasti sivustojemme vanhaa sisältöä ja päivitämme niitä ajankohtaiseksi. Kirjoittajat ovat taustatarkistettuja asiantuntijoita, jotka ovat työskennelleet yritysten järjestelmien parissa pitkään.

Suosittelemamme CRM-järjestelmät yrityksellesi

Pipedrive

Arvio:
5/5

*Ilmainen 40-vrk kokeilujakso.

Pipedrive on myynnin CRM. Myyntityökalut, raportointi ja analytiikka nostavat myyntisi uusiin ennätyksiin.

Freshworks CRM

Arvio:
5/5

*Ilmainen 14-vrk kokeilujakso.

Kokonaisvaltainen ja fiksu ratkaisu liidien tehokkaampaan hallinointiin ja konvertointiin.

Keap

Arvio:
5/5

*Ilmainen 14-vrk kokeilujakso.

Ruohonjuuritason CRM, joka tarjoaa korkealaatuista teknologiaa ja työkaluja asiakashallintaan.

Monday.com

Arvio:
5/5

*Ilmainen  yksityishenkilöille.

Monday.com tarjoaa projektinhallintatyökalut ja CRM-järjestelmän samassa paketissa.

“Suositellut listaus” tarkoittaa, että siinä esiintyvät tahot saattavat tarjota palkkion crmjärjestelmä.com sivustolle sijoitusta vastaan.

  • Yritykset käyttävät CRM-järjestelmiä parantaakseen ja rakentaakseen kestäviä ja tuottavia asiakassuhteita.
  • CRM-järjestelmät olivat ennen yhdelle organisaatiolle räätälöityjä ja kankeita kokonaisuuksia, mutta tänä päivänä ne toimivat pääosin pilvipalveluina.
  • Erityistä etua CRM-järjestelmät tarjoavat yritysten ja organisaatioiden myyntitiimille asiakasdatan hallinnassa.
  • Tällä sivulla tutustumme eri CRM-järjestelmiin, testaamme ja vertailemme niiden ominaisuuksia ja hintatasoa.

Sopivan CRM-järjestelmän löytyminen edellyttää useiden asioiden huomioon ottamista, kuten esimerkiksi hintatason ja sen onko palvelussa kaikki tarvittavat ominaisuudet, joita yrityksesi tarvitsee. Markkinoilla on runsaasti tarjontaa erilaisista CRM-järjestelmistä, joka tekee päätöksestä entistä vaikeampaa.

Me tutustuimme ja analysoimme yli 50 erilaista CRM-järjestelmää, jotta sinä voit lukea vain kevyen yhteenvedon ja pohtia sopiiko kyseinen palvelu juuri sinun yrityksellesi.

Kiinnitimme arvosteluissamme erityistä huomiota hintaan, helppokäyttöisyyteen, integraatioihin ja muihin tarvittaviin ominaisuuksiin.

Jatka lukemista niin tiedät mikä CRM-järjestelmä sopii juuri sinun organisaatiollesi.

Hinnoittelu (vertailu)

Freshworks CRMPipeDrive CRMKeapMonday.comZoho CRM
Pro versio69 € / käyttäjä / kuukausi49,90 € / käyttäjä / kuukausi60 € / käyttäjä / kuukausi16 € / käyttäjä / kuukausi40 € / käyttäjä / kuukausi
10 käyttäjää / 2 vuotta16 560 euroa11 976 euroa14 400 euroa3 840 euroa9600 euroa
Ilmainen kokeiluLunasta kokeiluLunasta kokeiluLunasta kokeiluLunasta kokeiluLunasta kokeilu

Huomio: Taulukossa esiintyvä data on otettu yrityksen verkkosivuilta. Tarkista ajankohtaiset tiedot suoraan yritykseltä. Emme aina välttämättä pysty tarjoamaan 100 prosenttisesti ajankohtaista tietoa, joten varmista, että olet itse ajan tasalla.

Ominaisuudet (vertailu)

Pro versioFreshworks CRMPipeDrive CRMKeapMonday.comZoho CRM
Kauppojen hallintaKylläKylläKylläKylläKyllä
Kustomoitavat myyntiputketKylläKylläKylläKylläKyllä
Datan tuonti ja vientiKylläKylläKylläKylläKyllä
Korjaa päällekkäiset tiedotKylläKylläKylläKylläKyllä
Yhteystietojen hallintaKylläKylläKylläKylläKyllä
Mukautettavat sähköpostimallitKylläKylläKylläKylläKyllä
MyyntiasiakirjatEiKylläEiEiKyllä
E-allekirjoituksetEiKylläEiEiEi
Raportointi ja analytiikkaKylläKylläKylläKylläKyllä
Rajoittamaton dataKylläEiKylläEiKyllä
API-rajapinnatKylläKylläKylläKylläKyllä

Huomio: Taulukossa esiintyvä data on otettu yrityksen verkkosivuilta. Tarkista ajankohtaiset tiedot suoraan yritykseltä. Emme aina välttämättä pysty tarjoamaan 100 prosenttisesti ajankohtaista tietoa, joten varmista, että olet itse ajan tasalla.

Freshworks CRM: Paras CRM-järjestelmä puheluita varten

Freshworks on yksinkertainen asiakashallintajärjestelmä, joka sopii parhaiten myyjille, jotka käyvät päivittäin läpi useita puheluita, eli soittavat ja vastaavat runsaasti. Freshworks auttaa hallinoimaan puhelinnumeroita ja puheluista syntyvää dataa yhdessä järjestelmässä.

Palvelun ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa puheluiden äänittäminen, soitonsiirrot, konferenssipuhelut ja lisäosa, joka mahdollistaa soittamisen yhdellä klikkauksella suoran Freshworksin asiakashallinta sivulta.

Koko palvelu kokonaisuudessaan hyvin kustomoitavissa, pystyt asettamaan mukautettuja soittoääniä ja automaattivastaajia tai muita ominaisuuksia, jotka parantavat asiakaskokemusta.

Frewshworksin CRM-järjestelmä siis tukee etenkin myyntipuheluita ja muita asiakaskohtaamisia. Joita voi parantaa erilaisilla työkaluilla: listojen segmentointi, sähköpostien synkronointi, verkkosivujen kävijäseuranta ja AI-työkalu Freddy AI, joka pisteyttää ja tarjoaa analyysejä dataan pohjautuen.

PipeDrive: Paras CRM-järjestelmä myymiseen

PipeDrive eroaa muista dataa keräävistä CRM-järjestelmistä uniikin visuaalisen käyttöasun kanssa, joka tekee palvelusta mielestämme yhden markkinoiden tämän hetken parhaimmista. Saat selkeän yhteenvedon tarjousten eri vaiheista ja voit mukauttaa myyntiputkea helpon drag&drop editorin kanssa.

Pipedriven avulla voit myös kerätä liidejä chatboteilta ja muilta web-lomakkeilta suoraan asiakashallintajärjestelmääsi. Näin uudet liidit päätyvät laatimasi funneliin tehokkaasti jalostettaviksi.

Ominaisuudet on laadittu siten, että ne tukevat myynnin toimintoja mahdollisimman tehokkaasti ja siinä he ovat mielestämme onnistuneet erinomaisesti. Raportit on helppo ladata ja niiden pohjalta voi tehdä ennusteita, AI-työkalut antavat hyviä ehdotuksia liiketoiminnan strategisista siirroista tai myyntitiimin kehittämisestä.

Tulevaisuuden kehityspalaverit voivat nojata PipeDriven kautta myynnistä saatavaan dataan. Maksimoi liidien tehokkuus ja kasvata myyntiä.

Keap CRM: Paras CRM-järjestelmä, joka on helppokäyttöinen

Keap sopii hyvin sellaisille yrityksille, jotka haluavat kokeilla miten CRM-järjestelmä heidän organisaatiossaan toimisi. Keap tarjoaa alustan, joka on helppokäyttöinen, sopii kaikille laitteilla ja integroituu lähes mihin tahansa.

Lisäksi nykyisen yritysdatan vieminen Keapin järjestelmään on ilmaista. Tarvittaessa saat palvelua ja valmennusta järjestelmän käyttöön suoraan Keapin tiimiltä. Chatti, puhelinpalvelu ja sähköposti on käytössä 24/7 mikäli sinulla on kysyttävää.

Keapin tarjoama aloitus paketti sopii pienemmille yritykselle, sillä siinä on karsittu turhia ominaisuuksia, joita vain suuremmat yritykset tarvitsevat. Ominaisuudet, jotka saat käyttöösi Keapilta pitävät sisällään myynnintuen, liidien hallinnan, laskutuksen ja asiakashallinta työkalut.

Sähköpostituksia voidaan kohdentaa ja niiden suoritumista voidaan seurata ja mitata sisäänrakennetuilla työkaluilla.

Palvelu skaalautuu helposti sitä mukaan, kun yrityksesi kasvaa. Voit nopeasti lisätä uusia toiminnallisuuksia, kun tarpeita ilmenee.

Lisäominaisuuksia, joita on mahdollista ottaa käyttöön pientä lisämaksua vastaan: liidien nurturointi, automatisoidut myyntiputket, lisä mukautettavuus, raportointi ja datan analysointi.

Monday.com: Paras CRM-järjestelmä projektinhallintaan

Kaikille yrityksille on tärkeää seurata punaista lankaa, joka vaatii tehokasta ajankäyttöä. Aika on rahaa. Monday.com on yhdistelmä projektinhallintaa ja perinteistä CRM-järjestelmää. Näin voit keskittyä asiakkaiden parempaan palvelemiseen ja tehokkaampaan hallinointiin.

Monday:n käyttöjärjestelmä muistuttaa pitkälti Exceliä tai muita laskelmatyökaluja, mutta siinä on paljon enemmän ominaisuuksia. Kaikki data on koko ajan yhden klikkauksen päässä ja kaikki työkalut on laadittu visuaalisesti selkeiksi käytettävyys edellä.

Palvelu taipuu helposti erilaisiin projektinhallinnan metodeihin kuten: sprintti, ketteryys ja vesiputous (sprint,agile,waterfall) suunnitteluun.

Palvelu seuraa työtä reaaliajassa, joka auttaa resurssien käytön tehostamisessa.

Monday.com on kuitenkin huomannut, että usein projektinhallinnan yhteydessä tarvitaan myös asiakasviestintää, jonka takia palvelussa on sisään rakennettu CRM. Tämä CRM pitää sisällään liidien hallinnan, seurannan, markkinointi työkalut ja myynti työkalut, joita saatat tarvita.

Voit itse alusta asti rakentaa omat ”roadmapit” ja ”myyntiputket”, mutta tarvittaessa pääset alkuun minuuteissa Mondayn tarjoamilla valmispohjilla.

Zoho CRM: Paras CRM-järjestelmä kenttämyyjille

Zoho CRM on paras vaihtoehto etätyöntekijöille, markkinoijille tai myyntitiimeille, jotka viettävät paljon aikaa ”kentällä”. Palvelu tarjoaa 100 prosenttisen yhteensopivuuden mobiili ja tablet laitteiden kanssa kaikille käyttöjärjestelmille. Näin asiakasdata kulkee aina mukanasi.

Zoho CRM:n käyttäminen ei vaadi internet yhteyttä datan kirjaukseen, vaan datan voi viedä ”offline” tilassa järjestelmään ja kun laite on taas verkossa, se kirjautuu järjestelmään.

Hakutoiminnon avulla on helppo etsiä tarvittavat asiakastiedot suoraan lennosta, esimerkiksi myyntiesittelyn yhteydessä.

Mielestämme Zoho on uskomattoman tehokas kenttämyyjille, sillä järjestelmä pitää sisällään kaikki tärkeät ominaisuudet, joita moderni kenttämyyjä tarvitsee. Voit etukäteen suunnitella päiväsi asettamalla muistutuksia ja automatiosimalla tiettyjä tehtäviä.

Kirjaa helposti päivän aikana kertynyt data ja lataa saadut liidit funneliin jatkotoimenpiteitä varten.

Pikaopas Pipedrive-järjestelmän Käyttämiseen

Vältä tekemästä samoja virheitä joita 99% pk-yrityksistä tekee ja ala parantamaan myyntiäsi heti tämän ilmaisen oppaan avulla.

Mitä lukijat ovat sanoneet tästä pikaoppaasta

Meillä oli pitkään 30% konversio kauppoihin kun soittelimme liideillemme, luulin että se oli kovaa tasoa. Nyt se on yli 50% ja koitamme laskea prospektien hankkimisen kustannuksia. Kiitos tästä oppaasta, se on ollut mittaamattoman arvokas.
Ville Kinnunen
Myyntipäällikkö
PK-yrityksemme suunta on muuttunut tämän oppaan myötä. En tiennyt tälläisten järjestelmien olevan olemassa ja näin mukautuvia.
Petri Männistö
Liiketoimintakonsultti

Lataa ILMAINEN Pikaopas Pipedriveen

Kerro vain mihin haluat, että lähetämme oppaan.


Kyllä kiitos, minulle saa lähettää sähköpostia. *


Markus Siltala
Markus Siltala

Markus Siltala on ehtinyt työskennellä lähes kymmenen vuotta crm-ohjelmistoja kehittävässä yhtiössä. Muutama vuosi sitten, hän ryhtyi konsultiksi, joka tarjoaa apua erilaisten crm-järjestelmien valitsemisessa ja integroinnissa. Markukselle kaikki crm-järjestelmiin liittyvät käsitteet ovat tuttuja, mutta hän kertoo, kuinka nopeasti myös ohjelmistot kehittyvät.

SaaS ohjelmistojen hyödyksi hän sanoo, joustavuuden, hinnan ja tehokkuuden.

Hän painottaa kuinka tärkeää oikean crm-järjestelmän valitseminen on. Crm on monelle yritykselle koko punainen lanka, jonka tarjoamaa dataa analysoidaan välillä liian kevyesti.