Tietoa Meistä

Markus Siltala
Markus Siltala
Päivitetty: 22.9.2021

Etsitkö tietoa CRM-järjestelmistä ja niiden soveltuvuudesta yrityksesi liiketoimintaan? Olet saapunut juuria oikeaan paikkaan.

Tämä sivu kertoo mistä Crmjärjestelmä -sivustossa on kyse. Katsotaan miten Crmjärjestelmä.com sai alkunsa, mikä missiomme on ja tutustumme kirjoittajiin, jotka julkaisevat sivuillemme korkealaatuista sisältöä.

Tarina Crmjärjestelmän takana

Crmjärjestelmä.com perustettiin alkuvuodesta 2020 hyvin yksinkertaisella tavoitteella: tarjota asiantuntevaa sisältöä ja uutisia yrityksille ja henkilöille, jotka työskentelevät dynaamisessa ympäristössä.

Tarjoamme korkealaatuista sisältöä Crm-järjestelmiin liittyvistä tiedoista, uutisista ja esittelemme tunnetuimpia järjestelmiä sivuillamme. Näin yrityksen on helpompi tehdä järkeviä päätöksiä, kun hän tietää jo etukäteen mitä etsii.

Miten olemme kasvaneet

Aloittaessamme toimintaamme muutama vuosi sitten, emme olisi koskaan uskoneet, miten pitkälle olemmekaan päässeet. Crmjärjestelmä.com -sivustosta on tullut yksi Suomen johtavista CRM-vertailu palveluista ja informaatiopankeista aiheeseen liittyen. Työskentelemme nyt ammattimaisten asiantuntijoiden kanssa, jotta voimme varmistaa kaiken sivustolla esiintyvän tiedon olevan paikkansa pitävää ja ajankohtaista.

Verkkosivustomme käsittelee laajasti yrittäjyyteen ja etenkin CRM-työkaluihin liittyviä asioita. Olitpa sitten aloitteleva yrittäjä tai jo kokenut kehäkettu, löydät sivuiltamme uusinta ja ajankohtaista tietoa mielenkiintoisista aiheista.

Kirjoitettu alan asiantuntijoiden toimesta, oppaitamme on helppo seurata sekä samalla voi hyödyntää lukemalla opittuja asioita konkreettisesti. Tarjoamme siis tarkkaa, asiantuntevaa, luotettavaa ja läpinäkyvää sisältä hyvin ajankohtaisesti. Tavoitteenamme on käsitellä juuri sellaisia asioita, joita lukijamme pohtivat.

Yhteystiedot ja osoite

Crmjärjestelmä.com on osa johtavaa verkkomedia yhtiötä, joka sijaitsee Suomessa. Tavoitat meidät lähettämällä sähköpostia etunimi.sukunimi@crmjärjestelmä.com tai hello@crmjärjestelmä.com.

Vaihtoehtoisesti voit myös ottaa yhteyttä lomakkeen avulla, joka löytyy ota yhteyttä sivuilta.

Julkaisut ja käytännöt

Tavoitteenamme on tarjota luotettavaa, tarkkaa ja ajankohtaista tietoa yrityksille Suomessa.

Jotta voimme tarjota sinulle korkealaatuista sisältöä, työllistämme Suomen parhaita Crm-asiantuntijoita, joilla on useiden vuosien kokemus alalta. Julkaisijamme tarkistavat jokaisen artikkelin ja siinä esiintyvät väitteet yksityiskohtaisesti ennen, kuin se julkaistaan. Jokainen viittaus sivuillamme on joko faktatietoon perustuva tai kirjoittajan rehellinen mielipide asiasta.

Lisäksi kaikki julkaisut tarkistetaan säännöllisesti, jotta tiedot pysyvät ajankohtaisena.

Meillä on myös tiimi, joka koostuu ammattimaisista editoijista, jotka varmistavat että jokainen julkaisu on puolueeton ja läpinäkyvä. Sama pätee myös sivustolla julkaistuihin uutisiin. 

Mainokset ja mainostaminen

Uskomme, että jokaisen yrittäjän tulisi päästä ilmaiseksi lukemaan laadukasta yrittäjyyteen liittyvää sisältöä, joten jotta voimme pitää Crmjärjestelmä.com palvelun maksuttomana, osa sivuillamme esiintyvästä sisällöstä saattaa olla sponsoroitua.

Kaikki tällaiset järjestelyt ovat puhtaasti taloudellisia ja yhtiöt joiden kanssa työskentelemme eivät voi vaikuttaa julkaisemaamme sisältöön tai arvosteluihin, jotka löydät Crmjärjestelmä sivustolla. Olemme itsenäinen yritys, jota ei omista sijoitusyhtiöt tai muut ulkopuoliset tahot, siksi kaikki mitä luet sivuillamme perustuvat puhtaasti kirjoittajan mielipiteisiin. Voit luottaa meihin.

Olemme avoimia kuulemaan yhteistyöehdotuksista. Jos haluat tiedustella lisää, lähetä viestiä business@crmjärjestelmä.com

Markus Siltala
Markus Siltala

Markus Siltala on ehtinyt työskennellä lähes kymmenen vuotta crm-ohjelmistoja kehittävässä yhtiössä. Muutama vuosi sitten, hän ryhti konsultiksi, joka tarjoaa apua erilaisten crm-järjestelmien valitsemisessa ja integroinnissa. Markukselle kaikki crm-järjestelmiin liittyvät käsitteet ovat tuttuja, mutta hän kertoo, kuinka nopeasti myös ohjelmistot kehittyvät.

SaaS ohjelmistojen hyödyksi hän sanoo, joustavuuden, hinnan ja tehokkuuden.

Hän painottaa kuinka tärkeää oikean crm-järjestelmän valitseminen on. Crm on monelle yritykselle koko punainen lanka, jonka tarjoamaa dataa analysoidaan välillä liian kevyesti.