Miksi luottaa meihin?

Markus Siltala
Markus Siltala
Päivitetty: 22.9.2021

Crmjärjestelmä.com on johtava median lähde opettavaan ja informatiiviseen sisältöön yrittäjille ja yrityksille. Sivustomme on mainittu myös muutamissa nimekkäissä verkkojulkaisuissa.

Viimeisten vuosien aikana olemme auttaneet tuhansia suomalaisia käyttäjiä vertailemaan parhaimpia Crm-järjestelmiä ja tarjoamaan jokaiselle tarkkaa ja rehellistä tietoa arvostelemiemme palveluiden tarjonnasta.

Tavoitteenamme on tarjota asiantuntijan näkemyksiä laaja-alaisesti yrittäjyyteen liittyen aina alusta jopa exittiin saakka.

Etsitpä sitten tietoa Crm-järjestelmistä tai haluat tietää lisää liiketoimintaa tukevista työkaluista, olet oikeassa paikassa. Parhaimmillaan sisältömme auttaa sinua tekemään liiketoimintasi kannalta ratkaisevia päätöksiä, jotka kantavat positiivisesti kauas tulevaisuuteen.

Miten kunnoitamme vastuullisuutta

Jo perustamisesta asti olemme olleet täysin itsenäinen lähde tiedolle ja artikkeleille, jota ei omista jokin yritys tai taho. Näin ollen kaikki julkaisumme tarkastelevat asioita objektiivisesti käyttäjän näkökulmasta, samalla kun kirjoittajamme voivat esittää omia mielipiteitään puolueettomasti.

Jotta pystymme pitämään sivustollamme esiintyvät oppaat ilmaisina, saatamme julkaista mainoksia sivustollamme. Kuitenkin kaikki nämä mainokset tai sponsoroidut sisällöt merkitään asianmukaisesti, eivätkä ne vaikuta mielipiteisiimme tai arvosteluihimme.

Laatu ja ammattitaito

Jotta voimme tarjota laadukasta sisältöä lukijoillemme, kirjoittajiemme on oltava asiantuntijoita, jotka osaavat myös toimia journalistina.

Yhteistyöverkostoomme kuuluu laaja skaala erilaisia kirjoittajia aina kokopäiväisistä, osa-aikaisiin tai itsenäisiin konsultteihin joilla on vuosien kokemus kirjoittamisesta ja yritystoiminnasta ylipäänsä.

Jokainen kirjoitus käydään vielä läpi ennen niiden virallista julkaisemista, jotta tarkistetaan tietojen paikkansapitävyys, ajankohtaisuus ja luotettavuus. Näin varmistamme, että kaikki sivustollamme esiintyvä tieto on arvokasta.

Markus Siltala
Markus Siltala

Markus Siltala on ehtinyt työskennellä lähes kymmenen vuotta crm-ohjelmistoja kehittävässä yhtiössä. Muutama vuosi sitten, hän ryhti konsultiksi, joka tarjoaa apua erilaisten crm-järjestelmien valitsemisessa ja integroinnissa. Markukselle kaikki crm-järjestelmiin liittyvät käsitteet ovat tuttuja, mutta hän kertoo, kuinka nopeasti myös ohjelmistot kehittyvät.

SaaS ohjelmistojen hyödyksi hän sanoo, joustavuuden, hinnan ja tehokkuuden.

Hän painottaa kuinka tärkeää oikean crm-järjestelmän valitseminen on. Crm on monelle yritykselle koko punainen lanka, jonka tarjoamaa dataa analysoidaan välillä liian kevyesti.