Ota yhteyttä

Markus Siltala
Markus Siltala
Päivitetty: 22.9.2021

Crmjärjestelmä.com julkaisee yrittäjyyteen ja Crm-järjestelmiin liittyvää tietoa verkossa. Sivustomme kattaa laajan skaalan erilaisia aiheeseen liittyviä kirjoituksia, mukaan lukien arvosteluja, uutisia ja oppaita.

Koska olemme arvostettu alan verkkosivusto Suomessa, äänemme kuuluu vahvasti. Monet lukijoistamme käyttää sivustoamme jopa referenssinä tehdessään taustatukimusta CRM:iin liittyvistä aiheista.

Julkaisemme myös uutisia ja kehitystietoja eri CRM-ohjelmistoihin liittyen, parhaimmillaan jopa viikon jokaisena päivänä. Siksi mainostaminen sivustollamme saattaa olla erityisen kannattavaa parantaaksesi kuluttajien mielikuvaa yrityksestä tai kertoaksesi tarjonnasta.

Olemme aina avoimia kuulemaan yhteistyöehdotuksista. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä bisnes mielessä, laita viestiä business@crmjärjestelmä.com

Otamme myös mielellämme vastaan palautetta kirjoituksista ja uutisista. Löydät yhteystietomme alta:

Sähköposti: business@crmjärjestelmä.com

Markus Siltala
Markus Siltala

Markus Siltala on ehtinyt työskennellä lähes kymmenen vuotta crm-ohjelmistoja kehittävässä yhtiössä. Muutama vuosi sitten, hän ryhti konsultiksi, joka tarjoaa apua erilaisten crm-järjestelmien valitsemisessa ja integroinnissa. Markukselle kaikki crm-järjestelmiin liittyvät käsitteet ovat tuttuja, mutta hän kertoo, kuinka nopeasti myös ohjelmistot kehittyvät.

SaaS ohjelmistojen hyödyksi hän sanoo, joustavuuden, hinnan ja tehokkuuden.

Hän painottaa kuinka tärkeää oikean crm-järjestelmän valitseminen on. Crm on monelle yritykselle koko punainen lanka, jonka tarjoamaa dataa analysoidaan välillä liian kevyesti.