Paras CRM järjestelmä iPadille 2023

Asiakashallintajärjestelmät ovat keskittäneet resurssejaan IOS käyttäjille, joiden työkaluina ovat joko iPad tai Mac koneet.

Markus Siltala
Markus Siltala
Päivitetty: 10.3.2023
Tästä syystä voit luottaa meihin
Crmjärjestelmä.comissa teemme töitä sen eteen, jotta sinä saat aina ajankohtaista ja luotettavaa tietoa sivuiltamme. Tarkistamme jatkuvasti sivustojemme vanhaa sisältöä ja päivitämme niitä ajankohtaiseksi. Kirjoittajat ovat taustatarkistettuja asiantuntijoita, jotka ovat työskennelleet yritysten järjestelmien parissa pitkään.

Suosittelemamme CRM-järjestelmät yrityksellesi

Pipedrive

Arvio:
5/5

*Ilmainen 40-vrk kokeilujakso.

Pipedrive on myynnin CRM. Myyntityökalut, raportointi ja analytiikka nostavat myyntisi uusiin ennätyksiin.

Freshworks CRM

Arvio:
5/5

*Ilmainen 14-vrk kokeilujakso.

Kokonaisvaltainen ja fiksu ratkaisu liidien tehokkaampaan hallinointiin ja konvertointiin.

Keap

Arvio:
5/5

*Ilmainen 14-vrk kokeilujakso.

Ruohonjuuritason CRM, joka tarjoaa korkealaatuista teknologiaa ja työkaluja asiakashallintaan.

Monday.com

Arvio:
5/5

*Ilmainen  yksityishenkilöille.

Monday.com tarjoaa projektinhallintatyökalut ja CRM-järjestelmän samassa paketissa.

“Suositellut listaus” tarkoittaa, että siinä esiintyvät tahot saattavat tarjota palkkion crmjärjestelmä.com sivustolle sijoitusta vastaan.

Suurin osa ihmisistä käyttää mobiililaitteita käyttäessään internetiä. CRM-järjestelmät eivät ole poikkeus. Itse asiassa on arvioitu, että IOS käyttäjien määrä kasvaa noin miljoonalla viikossa.

Jo nyt yli 50 prosenttia koko verkkoliikenteestä tapahtuu mobiililaitteilla, joten on vähintäänkin järkevää, että CRM:t keskittävät resurssejaan mobiilikäytettävyyteen.

iPad yhteensopivuus on nykyaikaisten CRM-järjestelmien standardi, sillä monissa yrityksissä osa data ja työseurannasta suoritetaan iPad näyttöpäätteellä. Yhteensopivuus on viety niin pitkälle, että voit palvelun tilaamisen jälkeen vain yksinkertaisesti siirtyä Apple Storeen lataamaan kyseisen CRM-sovelluksen.

Paras CRM-järjestelmä takaa sen, että yrityksesi saa asiakkuudenhallintajärjestelmän suoman tehokkuuden haltuunsa mahdollisimman tehokkaasti.

iPad CRM tuo useita hyötyjä

iPad CRM tarjoaa hyötyä ja tehokkuutta yrityksen jokapäiväiseen toimintaan. Dataa voidaan liikuttaa paikasta toiseen helposti, jokaisen organisaation toiminnon välillä. Kun viestintä toimii organisaation sisällä ja ulkona, on avaimet menestykseen kädessä.

Mobiilipäätettä käytettäessä asiakkuuksien hallinta on parhaimmillaan. Näet heti tärkeimmät tilastot, ilmoitukset ja muut asiakkuuksiin liittyvät kalenteri tapahtumat. Voit myös vastata asiakkaalle nopeammin, tehokkaammin ja fiksummin.

Viimeaikainen Pandemia on korostanut mobiililaitteiden toimivuutta erilaisissa työntekoon liittyvissä tilanteissa. Voit lähettää tärkeitä sähköposteja, soittaa äänipuheluita tai järjestää kokonaisia tapaamisia videoiden välityksellä.

Käyttämällä iPadin kanssa yhteensopivaa CRM:ää, tuot tietokoneen ja asiakasdata-seurannan parhaat ominaisuudet mukaasi mihin ikinä menetkin.

Merkittäviä etuja iPadi CRM käyttämisessä:

  • Turvallisuus
  • Ilmainen pilvipalvelu / tallennustila
  • Kustannustehokkuus
  • Paranna asiakastyytyväisyyttä
  • Tunnista potentiaalisten asiakkaiden polku

Mitä ominaisuuksia iPad ja CRM tarjoavat?

Tärkeimpänä ominaisuutena iPadin ja CRM:n välillä pidämme tehtävien ja tapahtumien hallintaa. Saat muistutuksia aina kriittisinä hetkinä, jolloin sinun pitää toimia asiakkaidesi kanssa. Voit myös näppärästi ajastaa kalenterivarauksia tai tapaamisia applikaation avulla.

iPad ”notifikaatiot” tai ”ilmoitukset” pitävät sinut ajan tasalla tapahtumista, jotka tuovat sinulle kilpailuetua. Tee enemmän kauppaa, tehokkaammin ja palvele asiakkaitasi paremmin.

Voit myös CRM:n avulla jakaa työtehtäviä työkavereidesi kesken. Etenkin keskittymistä ja organisointia vaativissa projektinhallintatehtävissä iPad on melkein välttämättömyys.

Laskutus ja ajankohtaisuus

iPad CRM:n avulla pystyt nopeasti luomaan laskuja tai tilausvahvistuksia pohjiin, jotka on katsottu yrityksen imagoon sopiviksi. Samalla, kun laskutus hoidetaan heti, pysyy asiakkaalla myös tuote tai palvelu paremmin mielessä. Tämä toki pätee tyypillisesti kenttämyyjiin. Nopeammin kauppaa on enemmän kauppoja.

Samalla, kun kuljetat ”padiasi” paikasta toiseen varmistat, että data liikkuu mukanasi. Voit järjestää automaattiset ilmoitukset muistuttamaan milloin sinun pitää käydä seuraavat neuvottelut asiakkaidesi kanssa. Pystyt myös jakamaan reaaliajassa tietoa kollegoidesi ja eri osastojen välillä.

Me suosittelemme CRM:n yhteydessä myös viestimään myyjien ja tuotekehitysosaston välillä heti keskusteluissa ilmaantuvat parannus ja kehitysehdotukset. Tällä toiminnalla on suunnatonta lisäarvoa liiketoiminnalle.

Sosiaalinen media ja tapaamiset

Esittelemämme CRM ratkaisut taipuvat myös kalenteri ja tapaamisvarausten järjestämiseen, joten voit unohtaa ”tuplat”. Samalla voit myös helposti yhdistää CRM-profiilisi eri sosiaalisen median kanaviin kuten Instagram, Twitter, Linkedin tai Facebook ja luoda postauksia suoraan järjestelmän sisältä, myös iPadillä.

Parhaat CRM järjestelmät iPadille:

Toivottavasti löydät sopivan CRM-järjestelmän, sillä käytimme tämän asian tutkimiseen satoja tunteja ja toiset sata tuntia kenttä testaten asiakashallintajärjestelmien yhteensopivuutta ja erilaisia ominaisuuksia, jotta saimme koottua tämän lopputuloksen.

1. Paras CRM iPadille on Pipedrive

Pipedrive on perinteikäs ja tunnettu CRM, joka mahdollistaa useiden erilaisten myyntiputkien tekemisen. Kaikki myyntiputket ja niiden vaiheet on täysin mukautettavissa oman yrityksen liiketoimintaan sopiviksi.

Kaikki ominaisuudet on hiottu 100 prosenttisesti yhteensopiviksi IOS järjestelmiä käyttävien laitteiden kanssa, joten myös iPadillä käyttäminen onnistuu erinomaisesti.

Palvelun käyttöönottaminen onnistuu heti ja kaikki niksit on mahdollista oppia varsin nopeasti, sillä käyttöjärjestelmä on varsin selkeä.

Muistutukset ja muut notifikaatiot pitävät sinut ajan tasalla asioista, jotka sinun pitää tehdä.

Valitettavasti myös parhaimmissakin palveluissa on heikompia puolia. Palvelussa ei ole omaa sähköpostijärjestelmää, joka tarkoittaa, että kaikki sähköpostiviestintä täytyy kulkea kolmannen osapuolen kautta, joka Pipedrivellä on Mailchimp.

Jos yhdistät Dealbotin Slackkiin saatat huomata, että kaikki ilmoitukset eivät välttämättä näy iPadissä. Tämä johtuu siitä, että osa ilmoituksista päätyy tavallisen Slack chatin puolelle.

Hinnoittelu:

Edullisin Essential paketti maksaa 12,50 € kuukaudessa / per käyttäjä, jos maksat vuosittain ja 18 €, jos laskutus tapahtuu kuukausittain.

Advanced paketti maksaa 24,90 € kuukaudessa / per käyttäjä, jos maksat vuosittain ja 33 €, jos laskutus tapahtuu kuukausittain.

Professional on kaikkein suosituin paketti. Se maksaa 49,90 € kuukaudessa / per käyttäjä, jos maksat vuosittain ja 59 €, jos laskutus tapahtuu kuukausittain.

Mukautuva Enterprise-tason ratkaisu maksaa 99 € kuukaudessa / per käyttäjä. Enterprise tason tilaus vaatii vähintään 10 käyttäjää, joten kokonaiskustannus nousee 990 € per kuukausi.

Kaikkiin paitsi Enterprise tason suunnitelmaan on saatavilla 14 vuorokauden ilmainen kokeilujakso, jonka voit lunastaa tästä.

2. Zoho CRM on myös hyvä valinta

Zoho CRM on helppokäyttöinen asiakashallintajärjestelmä, jonka ulkoasu on helposti lähestyttävä. Palvelu tarjoaa kaikki ne ominaisuudet, joita pienet ja keskisuuret yritykset saattavat kaivata. Kustomoitavat moduulit, automaatio ja muut integraatiot.

Yhteensopiva kaikkien iPad sähköposti-integraatioiden kanssa. Tämä tarkoittaa, että tarvetta kolmannen osapuolen sähköpostisovelluksille ei ole tarvetta.

Voit myös helposti tulostaa esimerkiksi verkonkautta iPadista tarvittavat raportit, jotka saat irti Zohosta.

Integrointi onnistuu myös Google+, Twitterin ja Facebookin kanssa. Kerää liidejä ja prospektoi potentiaalisia asiakkaita tehokkaasti ja tuloksekkaasti.

Zoho ei välttämättä ole paras all-in-one paketti mitä sähköpostien seurantaan ja ilmoituksiin tulee. Lisäksi, jos tarvitset lisämoduuleja, on niiden hinnoittelu melko korkea ja se nostaa hintaa entuudestaan.

Muuten Zoho on erinomainen valinta etenkin pienemmille yrityksille, sillä se on helppokäyttöinen ja nopeasti opittava perinteikäs asiakashallintajärjestelmä.

Hinnoittelu:

Standard paketti maksaa 12 € kuukaudessa / per käyttäjä, laskutus vuosittain.

Enterprise paketti maksaa 35 € kuukaudessa / per käyttäjä, laskutus vuosittain.

Ilmainen kokeilujakso saatavilla Standard ja Enterprise versioihin, rajoituksena kolme käyttäjää.

3. Monday.com tuo uudenlaista käyttäjäkokemusta

Monday.com on melko uusi, mutta sitäkin tunnetumpi tuttavuus asiakashallintapalveluiden markkinoilla. Pitkälti mukautuva visuaalisesti taidokas projektinhallintatyökalu. Seuraa liiketoiminnan prosesseja helposti, selkeän ja miellyttävän ulkoasun avulla.

iPadillä käytettävyys on omaa luokkaansa. Saat kaiken tarvittavan tiedot projektien ja asiakkaiden hallinnoinnista jo yhdellä silmäyksellä. Hallitse projekteja, tiimejä ja vaiheita nopeasti ja tehokkaasti.

Palvelussa on helppo tehdä yhteistyötä myös muiden maiden osastojen kanssa, sillä maailman kello näyttää ajan perustuen aikavyöhykkeisiin, näin kommunikointi on helppoa maiden välillä.

Huomasimme kuitenkin, että iPad versiosta puuttuu osa ominaisuuksista, jotka on käytössä tietokoneversiossa. Tarvitset myös äänen nauhoittamiseen kolmannen osapuolen työkaluja.

Hinnoittelu:

Basic paketti maksaa 25 € kuukaudessa / per käyttäjä, laskutus vuosittain.

Standard paketti maksaa 39 € kuukaudessa / per käyttäjä, laskutus vuosittain.

Pro paketti maksaa 59 € kuukaudessa / per käyttäjä, laskutus vuosittain.

Myös räätälöity Enterprise paketti on tarjoilla, mutta sinun pitää ottaa ensin yhteyttä Monday.comiin.

Voit kokeilla Monday.com projektinhallinta sovellusta ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan. Sinun ei tarvitse lisätä luottokorttiasi saadaksesi kokeilujakson käyttöön.

Yhteenveto iPadillä käytettävistä CRM-järjestelmistä

On totta, että suurin osa datan seurannasta ja verkon käytöstä tapahtuu mobiililaitteilla. Valehtelisit itsekin, jos väittäisit, että et ole nähnyt iPadiä esimerkiksi työkalu seurannan tai projektienhallinnan apuna.

Jos olet iPad käyttäjä tai ajattelit käyttää CRM:ää iPadilläsi. Kokeilimme tässä kirjoituksessa esitellyt vaihtoehdot ja totesimme ne 100 prosenttisesti yhteensopiviksi ipadin kanssa.

Toimme myös esiin epäkohtia, jotka nousivat esiin, kun teimme tutkimusta IOS-laitteilla. siirry siis takaisin ylös ja valitse mieleisesi CRM. Voit aloittaa ilmaisen kokeilujakson jo tänään!

Pikaopas Pipedrive-järjestelmän Käyttämiseen

Vältä tekemästä samoja virheitä joita 99% pk-yrityksistä tekee ja ala parantamaan myyntiäsi heti tämän ilmaisen oppaan avulla.

Mitä lukijat ovat sanoneet tästä pikaoppaasta

Meillä oli pitkään 30% konversio kauppoihin kun soittelimme liideillemme, luulin että se oli kovaa tasoa. Nyt se on yli 50% ja koitamme laskea prospektien hankkimisen kustannuksia. Kiitos tästä oppaasta, se on ollut mittaamattoman arvokas.
Ville Kinnunen
Myyntipäällikkö
PK-yrityksemme suunta on muuttunut tämän oppaan myötä. En tiennyt tälläisten järjestelmien olevan olemassa ja näin mukautuvia.
Petri Männistö
Liiketoimintakonsultti

Lataa ILMAINEN Pikaopas Pipedriveen

Kerro vain mihin haluat, että lähetämme oppaan.


Kyllä kiitos, minulle saa lähettää sähköpostia. *


Markus Siltala
Markus Siltala

Markus Siltala on ehtinyt työskennellä lähes kymmenen vuotta crm-ohjelmistoja kehittävässä yhtiössä. Muutama vuosi sitten, hän ryhtyi konsultiksi, joka tarjoaa apua erilaisten crm-järjestelmien valitsemisessa ja integroinnissa. Markukselle kaikki crm-järjestelmiin liittyvät käsitteet ovat tuttuja, mutta hän kertoo, kuinka nopeasti myös ohjelmistot kehittyvät.

SaaS ohjelmistojen hyödyksi hän sanoo, joustavuuden, hinnan ja tehokkuuden.

Hän painottaa kuinka tärkeää oikean crm-järjestelmän valitseminen on. Crm on monelle yritykselle koko punainen lanka, jonka tarjoamaa dataa analysoidaan välillä liian kevyesti.