LeadDesk-kuva

LeadDesk edelleen yksi suosituimmista soittojärjestelmistä

LeadDeski Oyj:n liikevaihto oli vuonna 2020 13,8 miljoonaa euroa. Yrityksen liikevaihto kasvoi merkittävästi pandemian aikana, sillä liikevaihdon kasvua pelkästään viime vuonna kertyi yli 10 prosenttia yhtiön vuoden 2020 vuosikertomuksen mukaan.

LeadDeskin tarina alkaa vuodesta 2010, jolloin yrityksen perustajilla oli selvä visio siitä, miten perinteinen “call center” bisnesmalli modernisoidaan. Alusta asti tavoitteena oli saada jokainen agentti myymään enemmän ja tehokkaammin.

LeadDesk Oyj on First North kauppapaikalle listattu yritys, jonka päätoimipaikka sijaitsee Helsingin Kalliossa.

Pohjoismaissa yritys on johtava SaaS-pohjaisten “contact- /call center” -ohjelmistojen toimittaja. Idea LeadDeskin takana on palvelulla suurivolyymistä myyntiä ja asiakaspalvelua, jonka takia se on omaksuttu tärkeimmäksi järjestelmäksi etenkin telemarkkinointiyritysten keskuudessa.

LeadDesk on hyvä esimerkki moderneista SaaS -ohjelmistoista, joka palvelee samaa tarkoitusta, kuin perinteiset CRM-järjestelmätkin eli tukevat yrityksen toimintaa ja parhaimmillaan mahdollistavat sen.

Miten LeadDesk toimii?

LeadDesk auttaa myynti- tai asiakaspalveluostastoja hoitamaan suuren määrän asiakaskohtaamisia tehokkaasti pienessä ajassa VoIP -puheluiden avulla.

Uudet asiakkaat voivat kokeilla palvelua ilmaiseksi 30 vuorokauden pilottijakson aikana, jonka jälkeen sopimus on peruutettava, mikäli ei halua jatkaa palvelun käyttöä.

Mitä telemarkkinointi tai myyntiorganisaatioihin tulee, voimme lämpimästi suositella LeadDeskiä, mikäli tarkoituksena on pystyä hallitsemaan suuria volyymejä puheluissa.

Jos yrityksesi edustaa jotakin muuta, kuin perinteistä call center -ideologiaa, suosittelemme katsomaan CRM-järjestelmä vertailun, josta löytyy yrityksen työkaluja joka lähtöön.

LeadDesk korostaa toimittavansa oikeat työkalut valtavien liidimäärien ja kontaktien käsittelyyn modernilla nykyajan call center -teknologialla. Yrityksen kasvu on osoittanut SaaS pohjaisten järjestelmien suosion, sillä yli puolet yrityksen liikevaihdosta tulee kansainvälisiltä markkinoilta.